Boyberry podràs trobar tot el que necessitis per al millor sexe: lubricantsestimulantsdildospreservatius i tot tipus de joguines sexuals, a més d’una bona selecció de DVD, tant de temàtica gai com de pornografia. També trobaràs la més àmplia selecció d’articles amb iconografia gai, banderes, barrets, pins i tot el que et puguis imaginar.

Després de la botiga, Boyberry alberga un gran espai amb cabines, una zona de laberintpantallesgloryholes… creat per al cruising més morbós. Compte! tria bé la teva cabina, ja que hi ha algunes on estaràs d’allò més tranquil perquè ningú et molesti. Un cop passada la botiga, podràs escollir entre ficar-te a la zona de cruising, o anar al ciber (a més tot el local disposa de WIFI).

Pensant en tu hem creat una zona de Chillout, perquè puguis gaudir d’un espai per relaxar-te i relacionar-te amb qui acabes de conèixer, l’amic amb el que has vingut o la teva parella, on la música permet una tranquil·la conversa, amb pufs, tauletes i tot el necessari per passar una bona estona prenent una beguda.

C/ Calàbria, 96 Local – 08015 Barcelona